Over Stichting de Zebra

Stichting De Zebra is een ideële stichting gericht op het opzetten en uitvoeren van creatieve workshops en producties voor aandachtsgroepen in de samenleving, waarbij mogelijkheden en talenten van de deelnemers centraal staan.

Een Zebra is een intelligent en stressbestendig dier tussen zijn soortgenoten. Beleving, mogelijkheden, talenten, eigenwaarde, competenties, zelfvertrouwen, respect en aandacht zijn de belangrijkste doelen om zelfstandig en veilig het zebrapad over te steken. Stichting De Zebra werkt mee aan het realiseren van deze doelen.

Maurice Markslag
Voorzitter

Klik hier voor de Zebra statuten.

 

Over Streetcats                                                                                                                                          “Dankzij gepassioneerde en professionele begeleiding zie je de meiden van Streetcats gedurende het jaar groeien. Tientallen meiden ontplooien zich zo elk jaar;  meiden die zelfbewuster, trotser worden, een netwerk opbouwen en kansen zien om zich verder door te ontwikkelen. Daarbij extra waardering dat er ook voortdurend onderzoek wordt gedaan naar de effecten van de interventies. Streetcats heeft een benadering gevonden die goed aansluit bij de doelgroep en bewezen resultaten oplevert. Erg knap en wat mij betreft een voorbeeld voor andere instanties die ook met jongeren aan de slag willen gaan”’

Bartje de Wit

Directeur Sociale studies Avans Hogeschool

Juli 2022

online workshops
Doelstelling
Fotografiche Zelfportret
Onderwijs
streetcats-project-header.jpg
Bestuur
Achterkant-scaled-e1614241919698.jpg
In de media
Logos-site-1.jpg
Samenwerkende partijen
alleen-fondsen.jpg
Sponsors & Fondsen
foto-burgermeester.jpg
Ambassadeur Ton Rombouts
Achterkant-scaled-e1614241919698.jpg
In de media
kroonappel-e1602669386536.jpg
Kroonappel

Evaluatie

Jaarlijks worden de resultaten van Streetcats geëvalueerd. De door de deelnemers ingevulde nul- en eindmetingen worden met elkaar vergeleken. Het resultaat wordt gedeeld met de subsidieverstrekker en sponsoren.