In de media

Bossche Omroep 19 oktober 2022

Interview met Margriet over Streetcats

Bekijk hier een filmpje 

 

Bossche Omroep 31 maart 2021: Streetcats start met workshops 

DEN BOSCH – Talentontwikkelingsprogramma Streetcats van Stichting de Zebra start binnenkort online met een reeks creatieve workshops. Bedoeld voor meiden vanaf 11 jaar om hun talenten te ontdekken, vriendschappen te sluiten en zichzelf te ontwikkelen. De workshops zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag van 16.30-17.00 uur en gaan over collages maken, gedichten schrijven, leren spreken in een groep en er wordt een fotografisch zelfportret gemaakt. Deelname kost 35 euro, aanmelden kan via www.streetcats.nl

 

Persbericht 4 december 2020:  Bossche Hockeyclub sponsort goed doel

Een tijgerlogo prijkt sinds kort op de achterkant van de jasjes van de meiden van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. De hockeyouders van het team MB9 wilden dit jaar graag een goed doel sponsoren. De keus viel op het jongerenproject ‘Streetcats, de kracht van meiden’ uit ’s-Hertogenbosch’. 

Empelse meiden presenteren STREETCATS in de wijk

STREETCATS is een project van Stichting De Zebra dat onder leiding van Margriet Windt een wervelende start heeft gemaakt.

Lees verder

STREETCATS in Wijkgericht

“Wat vind jij leuk?”

“Je hoeft niet fantastisch te kunnen tekenen, geen fotomodel te zijn of literaire ambities te hebben om mee te doen aan de workshops STREETCATS voor jonge meiden, zegt Margriet Windt, coach en projectleider van Stichting De Zebra.


Ton Rombouts, toenmalig Burgermeester  ‘s-Hertogenbosch

‘Op 11 april (’07) bracht ons college een wijkwerkbezoek aan Empel. Ik heb toen kennis kunnen maken met het project Streetcats. De brede en creatieve aanpak voor meiden in de leeftijd van 11 tot 18 jaar spreekt mij erg aan. Het zou goed zijn als ook in andere wijken voor jongeren soort gelijke projecten kunnen starten met bijvoorbeeld ondersteuning van vrijwilligers, bedrijven en andere sponsors’.

Topcats met Ton Rombouts, voormalig Burgermeester 's-Hertogenbosch
Hockey Club Den Bosch